JUŽNI VETAR: Biković snima u Zabeli! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Maj.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUŽNI VETAR: Biković snima u Zabeli! (FOTO, VIDEO)

Snimljeni prvi kadrovi nastavka najvećeg filmskog hita prošle godine!

Prvi deo filma Miloša Avramovića "Južni vetar" pogledalo je prošle godine čak milion gledalaca!

Drugi deo, kao što vam je MONDO ranije najavljivao, biće uskoro snimljen i doneće nam nastavak priče o Petru Marašu, kojeg tumači Miloš Biković.

Prvi kadrovi snimljeni su ove nedelje u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu, pošto je Maraš na kraju prethodnog filma završio u zatvoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Avramović je želeo da scene za naredni snimi na autentičnim lokacijama, prenosi "Kurir".

View this post on Instagram

Film "Južni vetar" je publika dugo čekala - zbog fantastične glumačke ekipe, u kojoj su @bikovic, Dragan Bjelogrlić, Srđan Todorović, i mnogi drugi veliki glumci. Ovo je i poslednja uloga koju je snimio Nebojša Glogovac. Evo priče o tome zašto ovaj film upoređuju sa čuvenim "Ranama". #film #juznivetar #rane #mondoportal

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Oct 23, 2018 at 9:05am PDT

Ekipa filma još uvek ne želi da otkriva zaplet novog "Južnog vetra", ali obećava da će naredna godina biti u znaku ovog filma!

Pogledajte MONDO TV o "fenomenu" zvanom "Južni vetar"!



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.