Henri Kejvil je novi Supermen

Izvor: Blic, 31.Jan.2011, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Henri Kejvil je novi Supermen

LONDON - Britanski glumac Henri Kejvil izabran je za ulogu u najnovijem delu serijala o Supermenu, prenose britanski mediji.

Kejvil (27) je bio izabran na audiciji i za prethodni nastavak "Povratak Supermena” iz 2004. godine, ali na njegovu žalost, novi režiser preuzeo snimanje i odlučio da glavnu ulogu dodeli Brendonu Rutu.

On je takođe bio u užem izboru za ulogu Betmena, koja je na kraju pripala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kristijanu Bejlu, a i za Džejmsa Bonda, koga sada glumi Danijel Krejg. Zbog ovih promašaja, magazin "Empire” ga je 2005. godine proglasio za "Najvećeg baksuza u Holivudu”.

Sreća mu se ipak preokrenula, pa je ubrzo da dobija neke od glavnih uloga u filmovima kao što su "Hellraiser: Hellworld”, "Tristan i Izolda” i "Blood Creek”.

Njegova najupečatljivija uloga je u seriji "Tjudorovi” u kojoj tumači Čarlsa Brendona.

Film "Supermen – čovek od čelika” će se u bioskopima pojaviti krajem sledeće godine, a režiraće ga Zak Snajder.

"U panteonu superheroja, Supermen je najprepoznatljiviji i najpoštovaniji lik svih vremena i ja sam ponosan što sam deo njegovog povratka na veliki ekran”, izjavio je Snajder dodavši da je Kejvil "savršen izbor za nošenje plašta”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPOZNAJTE NOVOG SUPERMENA!

Izvor: iYupi.com, 31.Jan.2011

Britanski glumac Henri Kejvil izabran je za ulogu u najnovijem delu serijala o Supermenu, prenose britanski mediji. Kejvil (27) je bio izabran na audiciji i za prethodni nastavak “Povratak Supermena” iz 2004. godine, ali na njegovu žalost, novi režiser preuzeo snimanje i odlučio da glavnu ulogu...

Nastavak na iYupi.com...

HENRI KEVIL NOVI SUPERMEN

Izvor: Kurir, 31.Jan.2011

NJUJORK - Britanski glumac Henri Kevil tumačiće Supermena u novom filmu o tom superheroju koji će snimiti Zek Snajder...Snajder je naveo da je 27-godišnji Kevil "savršen izbor" za ulogu Supermena. Film koji još nema naziv trebalo bi da stigne u bioskope 2012. godine...Režiser Brajan Singer snimio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.