Glen Klouz kao Suzan Bojl! (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Feb.2011, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glen Klouz kao Suzan Bojl! (VIDEO)

Iako je prvobitno planiran mjuzikl po životu škotske domaćice anđeoskog glasa Suzan Bojl, holivudski producenti namirisali su dobru priču, te rešili da njen neobičan put do slave pretoče u film.

Odmah se postavilo pitanje ko bi najbolje mogao da dočara transformaciju Suzan Bojl, a ubrzo se saznalo da će uloga pripasti odličnoj američkoj glumici Glen Klouz.

Suzan Bojl usred nastupa ostala bez glasa (VIDEO)

Morate skinuti Flash Player verziju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 8+ da bi ste pogledali spotove.

Zvezda filma “Fatalna privlačnost” poznata je po svojoj velikoj moći transformacije, a budući da je uloga Suzan Bojl bila veoma inspirativna i izazovna u tom smislu, producentima nije trebalo mnogo da nateraju Glen Klouz da prihvati angažman. Radnja filma pratiće razvojni put Suzan Bojl od neugledne domaćice do njene svetske slave.

Meril Strip kao Margaret Tačer!

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.