Festival italijanskog filma

Izvor: Filmske.com, 18.Nov.2010, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival italijanskog filma

Deveti festival italijanskog filma, na kome će biti prikazano osam komedija italijanske produkcije, biće održan od 22. do 29. novembra u Jugoslovenskoj kinoteci.

Ovogodišnja selekcija usmerena je na komediju, koja je ove sezone u prvom planu nacionalne produkcije, navodi se u saopštenju Italijanskog instituta za kulturu.
U Kinoteci će biti prikazani i filmovi "Basilicata coast to coast" Roka Papalea, "Mračna ljubav" Antonia Kapuana i "Vesti o iskopinama" Emidia Greka.

Nastavak na Filmske.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

7. Dani italijanskog filma u Inđiji

Izvor: Popboks, 19.Nov.2010, 18:08

U Kulturnom centru Inđija, u utorak i sredu, 23. i 24. novembra, kao i 30. novembra i 1. decembra biće održana sedma po redu manifestacija Dani italijanskog filma. Na smotri će biti prikazani savremeni igrani i dokumentarni italijanski filmovi i značajna dela iz prošlosti italijanske produkcije.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.