Dobila ulogu na ruskom!

Izvor: Mondo, 28.Apr.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobila ulogu na ruskom!

Mlada glumice je dobila prvu ulogu na ruskom tržištu.

Glumicu Milenu Radulović tenutno gledamo u dve hit serije, "Pet" i "Drržavni službenik", kao i u filmu "Balkanska međa". Razapeta između Beograda i Moskve, jedna od najlepših srpskih glumica nedavno završila snimanje prve sezone "Državnog službenika".

"Kad sam pogledala prve epizode, odmah sam želela da vidim i sledeću. Nisam iznenađena reakcijama, hvala Bogu da se ljudima dopada, prepoznali su kvalitet. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << U seriji nisam izašla s kolegijuma BIA i očekujem da će se moj lik u nastavku dalje razvijati. Htela sam da se zove Lidija i nadam se da će to scenarista uvažiti", isfakla je ona za "Kurir".

U seriji "Pet" Milena tumači ulogu Sonje, koja će tek pokazati svoje pravo lice.

"Ona će preispitati svoj život. Volela bih da snimamo drugu sezonu i da vidim kakva je to nova Sonja. Na 'Pet' gledam kao na lične priče u okviru krimi žanra, a 'Službenik' je neki drugi svet koje me je odmah osvojio."

Milena Radulović je posle "Balkanske međe" dobila još jednu internacionalnu ulogu.

"Radila sam jedan kratki film. Prvi put imam jednu celu ulogu na ruskom jeziku. Film sam snimala u Etiopiji, sa plemenima. Rusija je zanimljivo tržište i zato me je privuklo. Tamo mogu da igram u raznim žanrovima koji se ne rade u Srbiji", zaključila je ova lepa glumica.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.