Deda Mraz je pao na Zemlju

Izvor: NaDlanu.com, 13.Dec.2012, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mraz je pao na Zemlju

Šta biste uradili kada bi pred vaše noge pao niko drugi do Deda Mraz? Nemački film o dvoje dece koji se nalaze upravo u takvoj situaciji.

Ben i njegovi roditelji su se preselili u drugi grad, gde njegova majka planira da otvoripekaru, nakon što se završe božićni praznici. Ben nije srećan u novoj kući, a u školi nepronalazi prijatelje. U novom odeljenju sedi pored Šarlote, hipi devojčice koja je u stvariveoma arogantna. Jednog dana, međutim, Deda Mraz sa saonicama i irvasima >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pada sa nebadirektno pred Benove noge. On beži od neprijatelja koji žele da upropaste praznike, a Ben iŠarlota treba da mu pomognu.Režija: Oliver Dieckmann Uloge: Alexander Scheer, Noah Kraus, Mercedes Jadea Diaz

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.