Danijel Krejg: Ne daju mi da napustim Bonda

Izvor: Mondo, 08.Nov.2012, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Krejg: Ne daju mi da napustim Bonda

Glumac kaže da bi najradije odustao od najpopularnije filmske franšize na svetu, ali da mu producenti to ne daju.

Danijel Krejg je već snimio tri veoma uspešna filma o Džejmsu Bondu, slovi za jednog od najboljih glumaca u toj ulozi, ali on kaže da je od početka želeo da napusti priču o agentu 007.

"Čim sam dobio ulogu. ja sam želeo da odustanem, ali nije bilo povratka nazad. Producenti jednostavno neće da mi dozvole da nasputim priču o Bondu i pristao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da snimim još nekoliko."

Glumac kaže da je svaki naredni film na neki način i ispit za celu filmsku ekipu. Ukoliko film ne prođe dobro na bioskopskim blagajnama, Krejg kaže da "prvo strada Bond", ali to sada neće biti slučaj jer "Skyfall" obara sve rekorde.

Krejg je i najozbiljniji kandidat za "titulu" najdugovečnijeg tajnog agenta - Rodžer Mur je snimio sedam filmova o Bondu, a Šon Koneri šest. Prema pisanju filmskih magazina Krejg će da snimi još najmanje tri.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Krejg: Hteo sam da odustanem od Bonda

Izvor: Press, 09.Nov.2012, 09:34

Glumac Danijel Krejg priznao je da godinama želi da odustane od uloge Džejmsa Bonda.."Pokušao sam da izađem iz svega toga nakon prvog filma, ali filmski producenti nisu hteli da me puste. Pristao sam da snimim još neke nastavk jer posao je posao" rekao je glumac magazinu "Rolling Stones" koji je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.