Da li ste za još jednu partiju?

Izvor: Mondo, 14.Apr.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste za još jednu partiju?

"Stena" najavio nastavak filma "Džumandži"!

Dvejn "Stena" Džonson objavio je da ćemo gledati i treći deo priče o igri "Džumandži"!

Prošlogodišnji "Džumandži: Dobrodošli u džunglu" je direktan, i samostalan, nastavak kultnog porodičnog hita "Džumandži" iz 1995. godine, u kojem je igrao Robin Vilijams.

U nastavku glavne uloge preuzeli su Dvejn Džonson, poznatiji kao "Stena", večiti dečak Džek Blek, popularni komičar Kevin Hart, galaktička >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << miljenica Karen Džilijan i pevač Nik Džonas.

Četvoro srednjoškolaca će sasvim slučajno otkriti staru video igru za koju nikada ranije nisu čuli. Upaliće "starinsku" konzolu, koja će ih uvući u igru i neće ih pustiti da izađu! Komičnoj situaciji doprinosi i činjenica da su se pretvorili u likove koje su odabrali u igri. Da bi se vratili u stvarni svet moraće da pobede igru, ali i sebe i svoje strahove. Jer ako ne uspeju, ostaće zarobljeni unutar igre... zauvek.

Dok ne stigne treći, podsetite se drugog dela!



Izvor: YouTube/ConFilmSrbija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.