DEDPUL: Ovo najviše zanima fanove! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Jul.2018, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEDPUL: Ovo najviše zanima fanove! (VIDEO)

Stefan Kapičić i Rajan Rejnolds odgovarali na urnebesna pitanja na Komik konu!

Naš glumac Stefan Kapičić opet je na Komik konu u San Dijegu, gde je proteklog vikenda učestvovao na panelu sa ostatkom ekipe filma "Dedpul 2".

Stefan za MONDO: Ostvario sam san!

Kapičić, Rajan Rejnolds, Brijena Hildebrand, Zejzi Bic i drugi razgovarali su o filmu sa moderatorom, ali i fanovima koji su došli da ih vide i čuju.

 Jedno od pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << upućenih Kapičiću bilo je na koji način se ovaj film razlikuje od prethodnog, pa je otkrio da je njemu bilo najzabavnije što Kolosus u ovom filmu psuje!

"Za mene je celo ovo iskustvo bilo neverovatno, sve što smo napravili podignuto je na viši nivo. Borio sam se sa Džagernautom, konačno sam dobio priliku da izgovorim rečenicu – bori se sa nekim ko je tvoje veličine! I konačno smo imali psovku za Kolosusa, pošto on inače ne psuje. Hvala vam, ljudi, sve je ovo moguće upravo zbog vas," rekao je Kapičić.

Sledeće je bilo – zašto Kolosus pere ruke, ako je ceo od metala? Kapičić se ovde nasmejao i prokomentarisao "zbog klica".

Ekipa filma je dobila i uvrnuto pitanje iz publike.

"Svi ste zajedno na pustom ostrvu. Koga ćete prvog pojesti, ko će poslednji ostati živ i ko će biti najukusniji," pitao je jedan od fanova, a odgovor Rajana Rejnoldsa čućete na kraju klipa.

Pogledajte.



Izvor: YouTube/MoviemaniacsDE

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.