Čudesno putovanje jedne kornjače 3D

Izvor: NaDlanu.com, 09.Dec.2011, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesno putovanje jedne kornjače 3D

Mala kornjača prati put svojih predaka na jednom od najuzbudljivijih putovanja u prirodi. Film koji treba gledati u bioskopu!

Rođena na plažama Floride, ona pliva sve do zamrznutog severa prateći Golfsku struju. Ovaj put je opasan – samo jedna od 10 hiljada kornjačica uspeva da ga preživi. Na putovanju kornjača prepliva ceo severni Atlantski okean, prođe pored Afrike, i vraća se nazad na plažu na koju je rođena. Dokumentarni film "Čudesno putovanje jedne kornjače 3D" je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zanimljiv prikaz života okeana, sa zadivljujućim snimcima kako sveta pod vodom, tako i sveta izvan vode. Priča o opasnom ali uzbudljivom životnom putu jedne kornjače autorima je poslužila kao prilika da se pozabave važnim ekološkim temama kao što su ugrožene vrste, zagađenost okeana i globalno zagrevanje.Režija: Nick Stringer

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.