Američka pita - Ponovo na okupu

Izvor: NaDlanu.com, 04.Apr.2012, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka pita - Ponovo na okupu

Svi likovi iz kultne komedije "Američka pite" koje smo upoznali pre više od deset godina, vraćaju se u Ist Grejt Fols na proslavu 10 godina mature.

U jednom produženom vikendu, junaci "Američke pite" otkriće šta se promenilo, ko nije, i to da vreme i udaljenost ne mogu da prekinu prijateljske veze.Bilo je to leta 1999. kad su dečaci iz malog gradića u Mičigenu započeli misiju gubljenja nevinosti. U proteklim godinama, Džim i Mišel su se venčali, dok su se Viki i Kevin rastali. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Oz i Heder su se udaljili, a Finč i dalje žudi za Stiflerovom mamom. Sada se ovi dugogodišnji prijatelji vraćaju kući kao odrasli ljudi da se prisećaju, i da budu inspirisani tinejdžerima koje drmaju hormoni i koji su pokrenuli ovu legendu komedije.Scenario i režija: Jon Hurwitz i Hayden Schlossberg Uloge: Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Sean William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge, Eugene Levy

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.