Vanredna sednica Vlade zbog ugovora s Fijatom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna sednica Vlade zbog ugovora s "Fijatom"

BEOGRAD - Vlada Srbije održaće vanrednu sednicu u nedelju, 28. septembra, na kojoj će usvojiti neophodna dokumenta za potpisivanje ugovora o ulaganjima italijanskog "Fijata" u kragujevačku "Zastavu", zakazanog za ponedeljek, 29. septembar u Beogradu, rečeno je u Vladi.

Razlog za održavanje vanredne sednice Vlade u nedelju, koja se inače održava svakog četvrtka, jeste taj što je predviđeno da se 29. septembra potpiše ugovor ne samo za stateško >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << partnerstvo "Fijata" i države Srbije u kragujevačkoj "Zastavi", već i dokumenta o ulaganjima italijanskog "Iveka" (kompanija u sastavu "Fijata") u fabriku "Zastava kamioni".

Ranije je iz Vlade saopšteno da će Ugovor o strateškoj saradnji i zajedničkom ulaganju između Republike Srbije i italijanskog "Fijata", biti potpisan 29. septembra u Palati Srbije, u prisustvu najviših srpskih i italijanskih zvaničnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.