Sin Isidore Bjelice doživeo saobraćajnu nezgodu

Izvor: Story, 16.Apr.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Isidore Bjelice doživeo saobraćajnu nezgodu

Lav Grigorije Pajkić, sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, danas je imao lakšu saobraćajnu nezgodu u Beogradu. Lav je navodno bio za volanom svog “fijata” kada je iz poprečne ulice na Vračaru na njega naletelo drugo vozilo. Srećom, ni Lav ni drugi vozač, nisu povređeni. Kako se navodi, obojica vozača su, srećom, prošla bez povreda ... The post Sin Isidore Bjelice doživeo saobraćajnu nezgodu appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IMAM STAKLA U SEBI" Lav Pajkić progovorio nakon SAOBRAĆAJNE NEZGODE

Izvor: Blic, 16.Apr.2018

Naslednik Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, Lav Pajkić, doživeo je danas na Vračaru saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio lakše povrede.

Nastavak na Blic...

"Imam stakla u sebi!" Sin Isidore Bjelice doživeo saobraćajnu nesreću!

Izvor: BKTV News, 16.Apr.2018

Lav Grigorije Pajkić, sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, doživeo je danas saobraćajnu nesreću u Beogradu...Lav je navodno bio za volanom svog "fijata" kada je iz poprečne ulice na Vračaru na njega naletelo drugo vozilo...UŽAS na jugu zemlje: SKOČIO U BUNAR dubok 10 metara!..Kako se navodi,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.