Malerozni španac: Automobil udario u novi tramvaj

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malerozni "španac": Automobil udario u novi tramvaj

Španski tramvaj marke "Kaf" oštećen je kada je na njega naleteo "fiat punto" u Bulevaru kralja Aleksandra, u blizini "Đeram" pijace. Srećom, nije bilo povređenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

Do nezgode je došlo kada je vozač "fijat punta" pokušao da napravi polukružno skretanje na raskrsnici Bulevara kralja Aleksandra i Pop Stojanove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulice gde je to zabranjeno.

- Tramvaj i "punto" su se spuštali iz pravca Cvetkove pijace da bi odjednom vozač automobila počeo da skreće ulevo na raskrsnici. Vozač tramvaja pokušao je da zakoči, ali nije uspeo i udario je u "punta", a zatim ga vukao još nekoliko metara. Prizor je bio jeziv - pričaju očevidci.

Srećom, u sudaru nije bilo povređenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta. Od siline udara na "puntu" su ulubljena i izgrebana leva prednja vrata i polomljen retrovizor dok je na tramvaju stradalo levo far svetlo. Ipak, kako saznajemo, tramvaj je u voznom stanju.

Podsećanja radi, ovo je već treća nezgoda u kojoj učestvuje jedan od novih

"španaca".

Najpre je 6. septembra prvi španski tramvaj stao na Novom Beogradu zbog prepreke na šinama, da bi 29. septembra došlo do sudara starog i novog tramvaja na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Resavske ulice prilikom čega je "španac" izleteo sa šina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.