Grana se slomila i oštetila automobil

Izvor: Blic, 22.Maj.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grana se slomila i oštetila automobil

Vozač automobila “fiat stilo” D. Ć. parkirao je automobil ispod drveta, a pola sata nakon parkiranja oko 12 sati, sa drveta se odlomila grana koja je pala na krov auta i slomila mu staklo u Dobrinjskoj ulici.

- Parkirao sam automobil blizu firme u kojoj radim i posle pola sata komšija iz zgrade preko puta parkinga mi je javio da je grana pala i oštetila automobil - rekao je za "Blic” vlasnik automobila D. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ć.

Osim automobila, grana je iskidala i kabal od uličnog svetla koji na sreću nije bio pod naponom.

Kako kažu iz PR službe JKP "Zelenilo-Beograd” drvo ne pripada javnoj zelenoj površini, već je površina specijalne namene o kojoj se staraju sami korisnici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grana oštetila vozilo i pokidala mrežu za rasvetu

Izvor: Politika, 23.Maj.2012, 02:57

Elektromreža za javnu rasvetu je pokidana, a na vozilu „fijat stilo” ulubljen je krov i polomljena šoferšajbna kada je juče oko 12.30 časova pala grana kestena dužine oko tri metra u Dobrinjskoj ulici...– Parkirao sam vozilo i otišao na posao. Pola sata kasnije pozvale su me kolege. Imao...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.