Fijat sele u Poljsku? Mi tu informaciju nemamo

Izvor: B92, 17.Jul.2017, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fijat sele u Poljsku? Mi tu informaciju nemamo"

Beograd -- Ministar privrede Goran Knežević rekao je da Vlada ima garancije da deo zahteva radnika "Fijata" može biti ispunjen.

"Vreme nam curi, sindikalci treba da preciziraju šta tačno hoće, tvrde da su poslali neki drugi memorandum koji mi nismo dobili", rekao je Knežević.

On je dodao i da su sa sindikalcima u konstantnom kontaktu.

Na saopštenje sindikalaca da im samo saopštavaju šta nudi Vlada, a šta Fijat, on kaže da Vlada ne može ništa da nudi.

Knežević je istakao i da informacija o prebacivanju proizvodnje u Poljsku nije tačna. "Ili je bar mi nemamo“, ističe Knežević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Knežević očekuje dogovor sa radnicima Fijata

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2017

Ministar privede Goran Knežević izjavio je danas da vlada ima garancije daće radnici kragujevačkog Fijat Srbija prihvatiti deo ponuđenog dogovora, kao i da vlada nema informaciju da će Italijani proizvodnju izmestiti u Poljsku...Zaposleni u kragujevačkom Fijatu su dve već 20 dana u štrajku,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.