Policajac poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Blic, 31.Okt.2012, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac poginuo u saobraćajnoj nesreći

NOVI SAD – Policajac Darko Miljević(30) iz Maglića identifikovan je kao vozač "fijat punta" koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između mesta Silbaš i Bačkog Petrovca, saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.

Nesreća se dogodila u ponedeljak, 29. oktobra, oko 16.00 časova kad se "punto" koga je vozio Miljević direktno sudario s "pežoom" za čijim je volanom bio Goran K. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (23) iz Sombora.

Prema prvim saznanjima istrage, Goran K. je vozeći neprilagođenom brzinom u jednom tranutku izgubio kontrolu nad "pežoom", prešao na levu stranu puta i direktno se sudario s Miljevićevim "puntom".

Od silne sudara Miljević je poginuo na licu mesta, dok je Goran K. u toj nesreći lakše povređen.

Novosadska policija će protiv Gorana K. podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U puntu poginuo policajac Darko Miljević

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2012

NOVI SAD – Policajac Darko Miljević /30/ iz mjesta Maglić identifikovan je kao vozač "fijat punta" koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između mjesta Silbaš i Bačkog Petrovca, saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.