POGINULA DEVOJKA U ZEMUN POLJU: Vozač punta iz bolnice u pritvor

Izvor: Kurir, 29.Okt.2013, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINULA DEVOJKA U ZEMUN POLJU: Vozač punta iz bolnice u pritvor

Predmet je prosleđen Višem tužilaštvu, pošto svedoci tvrde da je „punto“ prošao kroz crveno svetlo na semaforu pre nego što je u njega udario „pasat“, kaže izvor Kurira iz istrage

BEOGRAD - Nije bio pijan.

Nemanji N., vozaču osumnjičenom da je, vozeći „fijat punto, u subotu u Zemun polju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala Jelena Baštovanović (19) iz Loznice, Prvo osnovno tužilaštvo odredilo je pritvor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Nemanja N. juče je pušten iz bolnice u koju je primljen pošto je i sam povređen u sudaru, ali mu je tužilaštvo odmah odredilo pritvor. Predmet je, međutim, prosleđen Višem tužilaštvu, pošto svedoci tvrde da je „punto“ prošao kroz crveno svetlo na semaforu pre nego što je u njega udario „pasat“ - kaže izvor Kurira iz istrage.

Kako navodi naš sagovornik blizak istrazi, pritvoreni mladić nije imao alkohola u krvi. Nastradala devojka, podsetimo, bila je suvozač u „puntu“ kojim je upravljao Nemanja N.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.