Još 5.000 punta staro za novo

Izvor: S media, 12.Nov.2009, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 5.000 "punta" staro za novo

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević potvrdio da je Vlada Srbije izmenom uredbe dozvolila subvenciju za nabavku još 5.000 automobila "punto", po sistemu "staro za novo".

Vlada Srbije je 15. aprila započela program "staro za novo", kojim je dala mogućnost gradjanima da recikliraju svoje stare automobile i dobiju popust od 1.000 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za kupovinu novog "fiat punta". U početku je popust važio za 5.000 automobila, ali je, zbog velikog interesovanja, taj program proširen na 10.000 automobila.

Do sada su gradjani kupovali novi "punto" za gotov novac ili na kredit, po ceni od 5.999 evra, a jedini uslov je bio da recikliraju svoj automobil, koji je morao biti stariji od 10 godina.

Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije Nebojša Ćirić ukazao je ranije na uspešnu primenu programa zamene starih automobila za novi "punto", kao i na ogromno interesovanje gradjana Srbije za subvenciju države od 1.000 evra.

Ćirić je naveo da postoji mogućnost da gradjani kupe novi automobil, osim uz popust od 1.000 evra, i kroz jeftini kredit od 4,5 odsto kamate godišnje, na sedam godina otplate.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada o subvenciji za dodatnih pet hiljada "punta"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2009

BEOGRAD - Ministar zdravlja Tomica Milosavljević potvrdio je danas da je Vlada Srbije izmenom uredbe dozvolila subvenciju za nabavku još 5.000 automobila "punto", po sistemu "staro za novo"..Vlada Srbije je 15. aprila započela program "staro za novo", kojim je dala mogućnost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Staro za novo" za još 5000 "punta"

Izvor: B92, 12.Nov.2009

Beograd -- Vlada Srbije je usvojila izmenu uredbe o subvencijama za kupovinu novih automobila, kojom je odobrena prodaja još pet hiljada "punta" za stare automobile...Vlada Srbije je 15. aprila ove godine započela program "staro za novo", kojim je dala mogućnost gradjanima da recikliraju svoje stare...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.