Večeras počinje treći Biciklana fest u Novom Sadu

Izvor: Blic, 28.Avg.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras počinje treći Biciklana fest u Novom Sadu

“Biciklana fest”, posvećen biciklističkoj kulturi i promociji vožnje bicikla kao efikasnog i zdravog prevoznog sredstva u gradovima, počinje večeras u Novom Sadu i traje do nedelje, saopštili su organizatori.

Festival će biti održan u dvorištu Hotela “Vojvodina” gde danas u 18.30 sati počinje koncert grupe “Zbogom Brus Li”.

Organizatori su pripremili i “biciklistički buvljak”, modnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reviju “Bici moda”, projekciju filma “Virunga” čiji je producent glumac Leonardo Di Kaprio, a gostovaće i holandski ekspert za urbanizam Simon Fesardo.

Drugog dana festivala, od 17 časova, igra se utakmica “bajk pola”, na Trgu slobode.

Treći dan “Biciklana Festa” je sastanak neformalne mreže bicikističkih organizacija iz regiona “Plus jedan”, na temu “Preduzetništvo i biciklizam”.

Festival organizuje Novosadska biciklistička inicijativa, koja svakog poslednjeg petka u mesecu u Novom Sadu organizuje “Kritičnu masu”, masovnu vožnju biciklima kroz grad, koja će se danas održati po 41. put.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počinje treći Biciklana fest u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2015

"Biciklana fest", posvećen biciklističkoj kulturi i promociji vožnje bicikla kao efikasnog i zdravog prevoznog sredstva u gradovima, počinje večeras u Novom Sadu i traje do nedelje, saopštili su organizatori...Festival će biti održan u dvorištu Hotela "Vojvodina" gde danas u 18.30 sati počinje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.