Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Mar.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U susret 8. Beogradskom Šopen Festu: Šopen kao inspiracija

Tradicionalni koncert Šopen kao inspiracija, kao uvod u 8. Beogradski Šopen Fest, biće održan u Kolarcu, 10. marta od 11.00, u okviru ciklusa „Promenada“. Festival slavi ime i delo poljskog kompozitora Frederika Šopena, koga istorija pamti kao jednog od najvećih i najoriginalnijih stvaralaca klasične muzike pisane za klavir. Frederik Šopen, romantičar i poeta klavira, inspiracija … The post U susret 8. Beogradskom Šopen Festu: Šopen kao inspiracija appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Antonio Serano i Konstanca Lehner u Kolarcu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Mar.2019

Na Velikoj sceni Kolarčeve zadužbine u subotu, 9. marta od 20.00, nastupiće Antonio Serano i Konstanca Lehner. Antonio Serano je majstor na usnoj harmonici, virtuoz na ovom neobičnom instrumentu, jedno od najvećih imena savremenog džeza i jedan od najtraženijih muzičara Španije. Muzičar impresivnog...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.