Kids Fest od 15. do 21. oktobra u više od 30 gradova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kids Fest" od 15. do 21. oktobra u više od 30 gradova

Dečiji filmski festival "Kids Fest" se ove godine održava od 15. do 21. oktobra, u više od 30 gradova u Srbiji, pod sloganom "Moja filmska zvezda".

Kombank dvorana će biti centralna lokacija Dečijeg filmskog festivala u Beogradu, koji će otvoriti ambasadorka festivala, glumica Mirka Vasiljević, uz projekciju filma "Brzi Brzić".

Kids Fest će ove godine predstaviti raznovrsan filmski program, podeljen u dve selekcije "Kids" i "Teen".

Veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << broj filmova će biti sinhronizovan, kako bi najmlađi mogli da uživaju u avanturama junaka,a biće organizovane i zanimljive radionice, najavili su organizatori.

"Teen" program namenjen je omladini uzrasta od 12 do 18 godina, a u okviru "Kids" programa biće prikazano 14 filmova iz Norveške, Češke, Francuske i Nemačke među kojima će se naći priče o neverovatnim putovanjima, prijateljstvu, životinjama.

Mališani će imati priliku da pogledaju nastavak filmova "Bela i Sebastijan" i "Mali traktor Fergi", zatim "Pat i Mat" o nekada najboljim komšijama, a danas prijateljima.

Tu su i filmovi "Igračke iz budućnosti" i "Fantastičan dan na planeti Zemlji", a među sinhronizovanim organizatori izdvajaju animacije "Cirklin, Koko i divlji nosorog", "Kapetan Morten i kraljica paukova", "Mumini i zimske čarolije".

Novi film crnogorskog reditelja Draška Đurovića "Hozentarus" takođe će biti na programu festivala, a biće i reprizirana ostvarenja "Ferdinand", "Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona" i "Mali veseljak: Brod spasilac", koji su ove godine doživeli veliki uspeh u bioskopima.

U Beogradu Dečiji filmski festival biće održan u Kombank dvorani, "Rodi", Dečijem kulturnom centru, "Fontani", Dvorani Kulturnog centra Beograda i bioskopu "Cine Grand Capitol" u Rakovici.

Novosađani će moći da pogledaju filmove u bioskopu "Arena Cineplex", dok će u Nišu centar dešavanja festivala biti bioskop "Vilin grad".

I ove godine u Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu posetioci će imati priliku da isprate festival u bioskopima "Cinestar".
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.