Karamazovi zatvorili Balkan teatar fest

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Karamazovi" zatvorili Balkan teatar fest

Doajen beogradskog glumišta Mihailo Miša Janketić imao je čast da, posle izvođenja komada “Karamazovi” u režiji Vladimira Lazića teatra “Slavija”, zvanično zatvori 10. Međunarodni pozorišni  festival Balkan teatar fest.

U okviru jubilarnog BTF-a publika u Dimitrovgradu videla je 8 profesionalnih predstava iz Beograda, Sofije, Kruševca, Pirota, Vrace, Niša i grada domaćina.

Tokom zvanične ceremonije zatvaranja Slavči Antovu i Slavči >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dimitrovu, glumcima teatra “Hristo Botev”, dodeljena su priznanja povodom 35 godina rada u dimitrovgradskom pozorištu.

Publika na 10. BTF videla je 8 srpskih i bugarskih predstava u zvaničnom programu, a najmlađa publika s pažnjom je pratila i treće uzastopno festivalsko učešće Teatra s juga iz Niša, pokazavši da, što se publike tiče, Festival ima sjajnu perspektivu.

Organizaciju 10.BTF-a podržali su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Nacionalni savet bugarske nacionalne manjine u Srbiji i Opština Dimitrovgrad.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.