Izvor: Radio 021, 13.Jul.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jazz Jamaica Fest sutra i prekosutra na Brod teatru

Jazz Jamaica Fest održaće se u nedelju, 14. jula i ponedeljak, 15. jula na Brod teatru.

Početak programa za oba dana rezervisan je za 20 časova, a Novosađane će izvođači zabavljati do 23 časa.

Prve večeri nastupaju The Uppertones iz Italije, trio trombona, klavira i bubnjeva pod vođstvom velikog Mr.T-Bona, posvećen zvuku 50-ih godina sa Jamajke i novosadski Deepsteady koji spaja tradiciju jamajčanske muzike sa formama američkog džeza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
U nedelju će nastupiti The New York Ska-Jazz Ensemble, međunarodno poznat bend, koji je od svog osnivanja 1994. godine, izdao više od deset albuma. Njihova izdanja i nastupi naširoko su hvaljeni zbog svoje visoke energije, kreativnosti, dinamičnih ska interpretacija džez standard. Predstaviće se i novosadski bend Dabiška koji je nastao početkom leta ove godine uz nameru da izvodi i uživa u rege i dab vibracijama.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.