Hip-hop festival: 2Hot4Stage FEST u bioskopu Balkan

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Mar.2021, 22:14

Hip-hop festival: 2Hot4Stage FEST u bioskopu Balkan

Ovogodišnje izdanje domaćeg hip-hop festivala 2Hot4Stage FEST, pod nazivom „Novo poglavlje”, biće održano od 19. do 21. marta, s centralnim događajem u subotu 20. marta u bioskopu Balkan.

 
U drugačijem formatu nego prethodnih godina, uz smanjen kapacitet posetilaca i poštovanje svih epidemioloških mera, festival će ipak istrajati u nameri da umetnicima pruži priliku da se izraze, koristeći neku od delatnosti ulične kulture.
 
Aleksandar Marković, glavni organizator festivala, kao cilj ističe podizanje svesti o globalnim problemima uzrokovanim ljudskim faktorom: „Naš festival će se truditi da usmeri publiku na probleme društva i životne sredine, ali i da vrati nadu u osnovne...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.