Galija i Osvajači besplatno u Kragujevcu

Izvor: BalkanRock.com, 14.Jun.2018, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galija i Osvajači besplatno u Kragujevcu

Legendarne rok grupe Galija i Osvajači održaće 20. juna (21 čas) besplatan koncert u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu, koji će biti održan uz podršku Grada Kragujevca i Arsenal Festa.

Koncert će biti održan povodom dva veka od proglašenja Kragujevca za prestonicu Srbije (1818-1841), i kao uvod u Arsenal Fest na kome 21, 22. i 23. juna u istom prostoru nastupaju Editors, The Kills, Texas, Morcheeba, Enter Shikari i brojni drugi.

Svojevrsnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “nultog” dana Arsenala, 20. juna najpre će od 21:00 u festivalskom prostoru nastupiti Viktora Havay and Faktuya, koji izvode očaravajuće pesme i plesove Čango-Mađara iz regije Moldove u Rumuniji. Nastup je omogućila podrška Collegium Hungaricum.

Kao uvod u Arsenal, poslužiće i 18. juna (20:00) besplatni nastupi benda Kvazartet na platou ispred Prve kragujevačke gimnazije i 19. juna (20:00) u Velikom parku Orkestra gitara “Rok cirkus” dirigenta Saše Kostića.

Grafički dizajner Goran Dimić predstaviće se 20. juna (19:00) izložbom “12 plakata 12 bendova” u Domu omladine Kragujevca

“Gradski lik je umislio da je ići na Arsenal Fest jedno, a vraćati se s istog nešto drugo, pa je smislio da između te dve tačke postavi banderu. E, ta bandera je izložba bezobraznog naslova: Koje bi bendove Goran Dimić voleo da gleda na Arsenal Festu. Izložba “12 plakata,12 izabranh bendova” koji još uvek nisu svirali na ArsenalFestu, ali…E, o tome se radi”, kaže Dimić.
Pogledaj vesti o: Fest,   Kragujevac

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.