Frimejsonsi i Pantelis hedlajneri penušavog festivala

Izvor: Blic, 28.Avg.2013, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frimejsonsi i Pantelis hedlajneri penušavog festivala

Peti Guarana Foam Fest održaće se 21. septembra u beogradskoj Kombank areni, ali i u ljubljanskoj areni Gospodarsko rastavišće. Publika u dve arene biće povezana direktnim video linkom, i putem gigantskih led ekrana pratiće dešavanja iz obe hale.

Tokom dvanaestočasovog muzičko-scenskog spektakla, pred miksetom će se smenjivati popularne svetske i regionalne zvezde, a danas vam predstavljamo prva dva hedlajnera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Popularni britanski dens duo "Frimejsons" publiku će ugrejati novim, ali i starim hitovima. Momci iz Brajtona za Foam fest su pripremili jedinstven repertoar, a publiku će iznenaditi i jednom svetskom premijerom.

Di-džej Pantelis jedan je od najtraženijih balkanskih haus i trajbal haus producenata. Grčka zvezda na sceni je preko dve decenije, a njegovi hitovi u Srbiji su naročito popularni tokom poslednjih nekoliko godina.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.