FEST & Gloria Party: Oni su pogodili najviše dobitnika Oskara!

Izvor: Svet, 27.Feb.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEST & Gloria Party: Oni su pogodili najviše dobitnika Oskara!

 

Nakon otvaranja Međunarodnog filmskog festivala u noći koja je prethodila 89. dodeli Oskara, FEST i magazin Gloria organizovali su koktel “And The Oscar Goes To…” u Kući kralja Petra u Beogradu.
Veliki broj poznatih ličnosti i medija imali su priliku da uživaju u filmskoj muzici koja je nominovana za Oskara >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u proteklih 10 godina i da prognoziraju dobitnike ovog prestižnog filmskog priznanja u šest kategorija.
Niko od prisutnih nije pogodio pobednike u svih šest kategorija.
Najbolji film: Moonlight Najviše, pet tačnih odgovora, imao je Jovan Zdravković, koji je pogodio najboljeg reditelja, glumca, glumicu, originalni scenario i originalnu muziku. Jovan je dobio putovanje 7 dana na Kopaonik. Čestitamo!
Najbolji glumac: Kejsi Aflek u filmu “Manchester by the Sea” Najbolja glumica: Ema Stoun u filmu “La La Land” Utešne nagrade, komplet od 10 magazina Color Press Grupa po izboru, dobili su Uroš Novović i Milica Jevtić, koji su pogodili pobednike u četiri kategorije, i to identične – najbolji film, reditelj, glumica i najbolja originalna muzika.
Najbolja režija: Dejmijen Šazel za film “La La Land” Kompletan izveštaj sa FEST & Gloria Party možete pogledati OVDE.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.