Deset odsto popusta na komplete karata za Fest od 1. do 7. februara

Izvor: Blic, 28.Jan.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset odsto popusta na komplete karata za Fest od 1. do 7. februara

Prodaja karata za 40. Fest počinje u sredu, 1. februara, najavila je Direkcija Festa. Ulaznice će se prodavati na blagajnama „Sava centra”, Kulturnog centra Beograda, Doma omladine i Muzeja Kinoteke, kao i na blagajni Bilet centra.

Cene karata se kreću od 150 do 300 dinara, a za samo svečano otvaranje cena je 500 dinara. Kompleti ulaznica po terminskim linijama mogu se kupiti od 1. do 7. februara sa popustom od 10 odsto.

Jubilarni, 40. Fest, pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sloganom „U svetu velikih”, počinje 24. februara u „Sava centru” projekcijom filma „Drvo života” Terensa Malika, prošlogodišnjeg dobitnika „Zlatne palme” u Kanu.

Do 4. marta biće prikazana 72 premijerna filma, uz dvadesetak ostvarenja u retrospektivama.

Beogradska publika imaće priliku da vidi i osam filmova koji su u različitim kategorijama nominovani za nagradu Oskar Američke akademije za filmsku umetnost.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.