Dečiji filmski festival Kids fest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečiji filmski festival "Kids fest"

Dečiji filmski festival "Kids fest" održaće se od 15. do 21. oktobra ove godine, pod sloganom "Moja filmska zvezda".

Centralna lokacija 14. Kids fest će biti Kombank dvorana, dok će mališani moći da uživaju u najboljim ostvarenjima i u drugim bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i još 30 gradova širom Srbije.

Ideja ovog festivala je da se deci predškolskog i školskog uzrasta prikažu najkvalitetnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << filmska ostvarenja koja nam dolaze iz celog sveta, kao i da im se pruži edukativni sadržaj kroz zabavu, kreativne radionice i igraonice.

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti će, zajedno sa svojim roditeljima, bakama i dekama, biti u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz SAD, Irske, Francuske, Estonije, Norveške, Danske, Holandije, pa čak i daleke Kine. Filmovi namenjeni najmlađem uzrastu će biti sinhronizovani na srpski jezik, dok će tinejdžeri, i ove godine, uživati u specijalnom teen programu.

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids fest će biti veoma pristupačne, kao i prethodnih godina, naročito za grupne posete.

Festival podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Beograd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.