Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Jan.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

47. FEST: Filmovi iz programa „Srpski film (Srbija i prijatelji)“

Na 47. FEST-u, pored Glavnog takmičarskog programa, naći će se još jedna takmičarska selekcija pod nazivom „Srpski film (Srbija i prijatelji)“. U ovoj selekciji nalaze se srpski filmovi, ali i filmovi rađeni u koprodukciji sa Srbijom, koji će biti u konkurenciji za Beogradskog pobednika kao i za druge nagrade festivala. Predstavljena su četiri premijerna ostvarenja… … The post 47. FEST: Filmovi iz programa „Srpski film (Srbija i prijatelji)“ appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Četiri srpske premijere na predstojećem FEST-u

Izvor: Blic, 22.Jan.2019

U okviru takmičarske selekcije Srpski film (Srbija i prijatelji) biće prikazani srpski i filmovi rađeni u koprodukciji sa Srbijom koji će se nadmetati za Beogradskog pobednika i ostale nagrade. Organizatori su danas predstavili četiri premijerna ostvarenja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.