Novi blog Dragana Jeličića: Ko još pada u nesvest?

Izvor: Blic, 05.Feb.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi blog Dragana Jeličića: Ko još pada u nesvest?

U najnovijem blogu Dragan Jeličić se osvrće na neke prošle i sadašnje dane najznačajnijeg filmskog festivala u Srbiji FEST-a.

"FEST je za moju generaciju bio veći od života. Zbog njega se bežalo iz škole, noć uoči početka prodaje karata bdelo u Bezistanu, satima pred Domom sindikata promuklim glasom tražila karta više. FEST je i jedan od tri ključna razloga zbog kojih se i dan danas bavim filmom: profesionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i iz hobija", piše Dragan Jeličić u najnovijem blogu na Blic online

"Krajem 2000. osetio sam da FEST stagnira. Kada moji predlozi da preraste u takmičarski festival i da formira stalnu kancelariju nisu dobili većinu na Upravnom odboru, jednostavno sam se povukao. Danas FEST ima takmičarski program i stalnu kancelariju, a ja sam ponovo samo gledalac. Ne baš pasionirani kao pre trideset godina, ali još uvek gledam dva-tri filma dnevno. Tako će biti i ove godine..."

Pročitajte novi blog Dragana Jeličića

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.