Izvor: 24sata, 25.Jun.2010, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložbe i zabava uz trku na Ušću

Beograđani će za vikend moći da osete delić atmosfere sa dvadesetčetvoročasovnih FIA GT trka jer se na Novom Beogradu održava prva trka „24 sata Beograda”, na kojoj će četiri sata neprekidno voziti GT automobili. Pored te trke, biće održan i nacionalni šampionat u svim kategorijama, a posetioce očekuju i žurke uz di-džejeve i mini „beer fest“.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Beer fest

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Trka "24 sata Beograda"

Izvor: B92, 25.Jun.2010

Spektakl "24 sata Beograda", organizovan po ugledu na čuvenu automobilsku trku u Lemanu, biće održan od 25. do 27. juna na stazi u Novom Beogradu... ..Na trci, koja će biti revijalnog karaktera, nastupiće vozači iz Nemačke, Kine, Italije, Austrije...Tokom trajanja manifestacije, 25. juna u 20...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.