Veberu pol-pozicija u Barseloni, Fetel drugi

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Maj.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veberu pol-pozicija u Barseloni, Fetel drugi

Vozač Red Bula Mark Veber osvojio je na stazi Katalunja pol-poziciju uoči nedeljne trke za Veliku nagradu Španije u Barseloni.

Veber je najbrži krug u kvalifikacijama prevezao u vremenu od jednog minuta, 20 sekundi i 98 stotinki. Australijskom vozaču to je peta uzastopna pol-pozicija u ovoj sezoni.
Njegov timski kolega i aktuelni prvak sveta Sebastijan Fetel bio je drugi, dok će trku sa treće pozicije početi Luis Hamilton >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iz Meklarena.
Vozač Ferarija Fernando Alonso zabeležio je četvrto vreme, ispred Džensona Batona iz Meklarena.
Vitalij Petrov iz Renoa zauzeo je šesto mesto, Niko Rozberg (Mercedes) bio je sedmi, dok je osma pozicija pripala vozaču Ferarija Felipeu Masi.
Trka za Veliku nagradu Španije u Barseloni vozi se u nedelju od 14 sati po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.