Lekler: Fetela neće uzdrmati priče oko ugovora

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekler: Fetela neće uzdrmati priče oko ugovora

Šarl Lekler, mladi vozač Ferarija, rekao je da njegovog timskog kolegu neće pokolebati situacija sa novim ugovorom.

Sebastijan Fetel je 2018. godine vozio sjajno, bio lider u šampionatu sve do VN Nemačke kada je napravio grešku, izleteo sa staze i poklonio pobedu Mercedesu.

Fetel od tada nije isti, a u sezoni iza nas je Šarl Lekler uspeo da vozi dosta bolje od njega i u nekoliko navrata da upravo on >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobije strategiju prvog vozača.

Lekler ima ugovor sa Ferarijem do 2024. godine, a Fetelu je ovo poslednja godina ugovora i pritom nema naznaka hoće li mu Ferari ponuditi novi ili će potražiti novog vozača.

Govorilo se i o Luisu Hamiltonu u jednom momentu.

"Vrlo sam srećan što sam u situaciji da imam dugoročnu saradnju sa Ferarijem. Ali znam i kako se Sebastian oseća jer sam dve godine u nizu imao jednogodišnji ugovor. Mislim da ovo neće mnogo uticati na njega, da ga neće uzdrmati ove priče oko ugovora i to da li će dobiti novi. On je vrlo jak i sjajan je vozač", iskren je mladi Lekler.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.