Hitan sastanak u FC, Markione produžio bolovanje

Izvor: B92, 21.Jul.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitan sastanak u FC, Markione produžio bolovanje

Torino -- Upravni odbori "Fijat Krajslera", "Ferarija" i "CNH indastrijal" danas se sastaju u Italiji u svetlu operacije ramena izvršnog direktora Serđa Markionea.

Markione je operaciji podvrgnut pre tri nedelje u Švajcarskoj.

Navodi se da su tri upravna odbora sazvala odvojene sastanke u Torinu zbog prolongiranog perioda fizičke rehabilitacije Markionea.

AP podseća da je 66-godišnji Markione odavno govorio da će se 2019. povući sa funkcije izvršnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << direktora "Fijat Krajsler automobila" i najavio da će njegov naslednik doći iz redova tog proizvođača automobila. Markione je takodje i direktor "Ferarija".

"CNH indastrijal" proizvodi opremu za farme, kamione, autobuse i druga vozila.

Navodi se da se kasnije tokom današnjeg dana očekuju saopštenja sa sastanaka upravnih odbora.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TORINO Hitan sastanak "Fijat Krajslera", "Ferarija" i "CNH indastrijal"

Izvor: Blic, 21.Jul.2018

Upravni odbori "Fijat Krajslera", "Ferarija" i "CNH indastrijal" danas se sastaju u Italiji u svetlu operacije ramena kojoj je pre tri nedelje u Švajcarskoj bio podvrgnut izvršni direktor Serđo Markjone, prenosi AP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.