Hamilton najbrži na oba treninga pred Veliku nagradu Japana

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton najbrži na oba treninga pred Veliku nagradu Japana

Aktuelni svetski šampion Formule 1, vozač Mercedesa Luis Hamilton ostvario je danas najbolja vremena na oba slobodna treninga pred trku za Veliku nagradu Japana.

Hamilton je na prvom treningu najbrži krug izvezao za 1:28,691, dok je na drugom još brži - 1:28,217.

On je oba treninga završio ispred svog klupskog kolege Valerija Botasa. Na drugom je bio za 0,461 sekundu brži.

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel je bio treći na drugom treningu, četvrto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vreme imao je Maks Verstapen u Redu Bulu, a peto drugi vozač Ferarija Kimi Raikonen.

Nakon pobede na Velikoj nagradi Rusije prošle nedelje, Hamilton ima 50 bodova prednosti u odnosu na Fetela, pet trka pred kraj šampionata.

Kvalifikacije pred trku za Veliku nagradu Japana na programu su sutra, dok je trka u nedelju od 7.10.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mercedes najbrži na Suzuki - Hamilton ubedljiv

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018

Aktuelni šampioin Luis Hamilton bio je najbrži na oba slobodna treninga koja su u petak održana na stazi Suzuka. Iza njega oba puta bio je njegov timski kolega iz Mercedesa Valteri Botas...Hamilton je trijumfovao na tri od poslednje četiri trke za Veliku nagradu Japana, a u petak je ponovo bio nejabolji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.