(FOTO) POHVALILA SE: Atina Ferari pokazala kako izgleda posle plastične operacije

Izvor: Kurir, 11.Avg.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) POHVALILA SE: Atina Ferari pokazala kako izgleda posle plastične operacije

Nakon nekoliko dana bola, estradna plesačica je otkrila kako izgleda nakon estetske korekcije grudi, ali i poslala poruku javnosti

Kristina Marković poznatija kao Atina Ferari nedavno je odlučila da svoje grudi koriguje jer joj je, kako kaže, smetalo da je javnost proziva zbog toga.

Nakon što je napravila ovaj korak, danima je pisala kako joj nije dobro, kako ima velike bolove i kako se pokajala.

Međutim, danas kada je skinula medicinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << brushalter, napravila je fotografije i pokazala kako izgledaju njene nove grudi.

Moje nove grudi...

Tom prilikom, imala je i poruku za javnost:

"E, ovako! Iako sam sveže operisana i trpim užasne bolove svaki dan, sinoć sam uspela da skinem medicinski brus i napravim ovu sliku. Sa sve umorom i temperaturom 39, još uvek otečena od raznih injekcija i to bez šminke. Ali pošto ste bili vredni i skupili i više od 1.000 lajkova, dokaz da me volite predstavljam vam kakve silikone ima normalna devojka. Pritom imajte na vidu da su sveže operisani i da je potrebno vreme za pravi oporavak. Ovo se zovu grudi četvorke sa stilom i ukusom prirodnog izgleda uz moja sitna ramena i sitnu građu, što bi rekao moj hirurg "kao dinjice". Stop preterivanju! Stop silikonima koji se iz aviona vide, stop trci između veličine grudi svetski hit se vraća. Razmislite malo o tome", napisala je Atina Ferari.

E OVAKO! I AKO SAM SVEŽE OPERISANA I TRPIM UŽASNE BOLOVE SVAKI DAN, SINOĆ SAM USPELA DA SKINEM MEDICINSKI BRUS I...

Kako vam se čini njen novi izgled?
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Atina Ferari pokazala svoje nove grudi! FOTO

Izvor: Svet plus, 11.Avg.2015

Estradna plesačica i bivša učesnica rijalitija Parovi Atina Ferari pre izvesnog vremena ugradila je silikone u grudima, a ovo je prva fotografija nakon što je skinula zavoje...Estranda plesačica Atina Ferari pohvalila se svojim novim grudima na fejsbuk profilu. Nakon nekoliko dana, bivšoj učesnici...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.