Izvor: S media, 08.Jun.2012, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo u provaliju: Poginulo 16, povređena 32 učenika

Najmanje 16 učenika je poginulo, a 32 je teže povređeno na severu Bolivije, kada je autobus u kome su se nalazili đaci sleteo s puta i survao se u provaliju.

Šef lokalne saobraćajne policije Viktorino Tores je saopštio da bi broj žrtava mogao da se poveća jer spasilačke ekipe još raščišćavaju olupine autobusa.

Tores je naveo da se autobus survao u 120 metara duboku provaliju.

Stravičan snimak: Ferarijem 'pokosio' >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << taksi, troje mrtvih (VIDEO)

Taksista udario devojčicu dok je sa majkom pretrčavala ulicu

Stravična nesreća: Poginuo nakon što je udario u betonski stub i sleteo u kanal

Mediji u Boliviji su javili da su se u autobusu nalazili učenici između 16 i 18 godina. Oni su putovali u La Paz na sportsko međuškolsko takmičenje, prenela je agencija AP.

Tores nije saopštio uzrok nesreće, koja se dogodila u četvrtak istočno od La Paza. Učenici navode da se nesreća dogodila kada je vozač pokušao da na uskom putu propusti da pored njega prođe drugi autobus.

Zvaničnici bolnice gde su primljeni povređeni učenici kažu da su njihove povrede veoma ozbiljne.

(Tanjug)

Foto: AP/Beta
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.