Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2020, 13:33

Šarčević postaje Vučićev specijalni savetnik za obrazovanje

Donedavni ministar prosvete Mladen Šarčević potvrdio je za Nova.rs da ostaje u prosveti kao specijalni savetnik predsednika države za obrazovanje.

“Tačno je, ali ne mogu da vam još dajem izjave” odgovorio je Šarćević kratkom SMS porukom na pitanje Nove da li je novi savetnik predsednika, kao i šta će biti njegovi prvi zadaci na tom mestu.

Inače, bivši ministar prosvete, pre funkcije u Vladi Srbije, rukovodio je privatnim obrazovnim sistemom “Ruđer >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Bošković”, čiji je i osnivač.

U njegovoj biografiji navodi se da je osnivač više privatnih škola, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Na početku karijere radio je kao profesor geografije u više osnovnih i srednjih škola u Beogradu, a sa 33 godine postao je direktor osnovne škole u Rakovici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.