Aleksić: Žrtvovani pijuni u slučaju Jovanjica

Izvor: Danas, 01.Jul.2020, 17:22

Aleksić: Žrtvovani pijuni u slučaju Jovanjica

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da je današnje hapšenje pripadnika BIA i MUP, osumnjičenih za umešanost u proizvodnju marihuane na „Jovanjici“, dobra vest jer je Tužilaštvo za organizovani kriminal konačno, posle osam meseci, počelo da radi svoj posao i hapsi umešane u taj slučaj, iako je reč „samo o pijunima“, navodi se u saopštenju Narodne stranke.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Aleksić (NS): U slučaju Jovanjica žrtvovani pioni

Izvor: Beta, 01.Jul.2020

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da je današnje hapšenje pripadnika BIA i MUP, osumnjičenih za umešanost u proizvodnju marihuane na "Jovanjici", dobra vest.Ocenio je da je Tužilaštvo za organizovani kriminal konačno, posle osam meseci, počelo da radi svoj posao i hapsi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.