Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2023, 12:12

Покварени планови Драгана Ђиласа: Организовао специјалну емисију како би њих спустио испод цензуса (ФОТО)

Тајкун наставља са срамним радњама у изборној кампањи.ж Фото: 24седам Саша Радуловић, лидер покрета „Доста је било“ који се налази у коалицији „Добро јутро Србијо“, оптужио је лидера странке Слободе и Правде Драгана Ђиласа да је синоћ организовао специјалну емисију „Утисак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << недеље“ како би Радуловићеву коалицију спустио испод цензуса!
Синоћни гости поменуте емисије били су Драган Ђилас, лидер Новог ДСС-а Милош Јоваовић и опозиционар Бојан Пајтић.
Фото: PrtSc – Завршни предизборни Утисак недеље буквално организован само с једним циљем: Да се учини последњи напор да Добро јутро Србијо падне испод цензуса. Тако је организован и претходни па није успео. Да ли ће успети, зависи ипак од ВАС – написано је на званичном налогу Радуловићевог покрета.
Он је подсетио да је исто чињено и раније, али безуспешно.
Marinika krala iz budžeta dok je bila sekretarka za sport: Hrkalović razbucala Tepićevu – potrošila tri miliona za izmišljene igre

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Покварени планови Драгана Ђиласа: Организовао специјалну емисију како би њих спустио испод цензуса (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.