ZAŠTO TAKO LEGENDO? Šokiraće vas šta je Agasi rekao o Noletu, Rafi i Federeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAŠTO TAKO LEGENDO? Šokiraće vas šta je Agasi rekao o Noletu, Rafi i Federeru

Amerikanac previše samokritičan.

Legendarni Amerikanac Andre Agasi izjavio je da su Novak Ðoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal podigli tenis na mnogo viši nivo nego kada je on igrao i da njihov ritam ne bi mogao da izrži više od 10 minuta. Osvajač osam gren slem titula i bivši Ðokovićev trener smatra da ni u svom najboljem izdanju ne bi imao nikakvu šansu protiv vodeće trojke svetskog tenisa.

- Da li vidite kako oni udaraju lopticu sa osnovne linije? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tako bih mogao da igram najviše 10 minuta, onda bih morao da odem sa terena. Ne bih mogao da pobedim Nadala, Federera i Ðokovića nijednom u milion godina - rekao je Agasi za španski El Pais.

Agasi tvrdi i da ih ne bi pobedio ni da imaju najslabiji dan.

Pogledajte rezultate

- To je jasno i nemam problem s tim. Moja najbolja fizička sprema nije ni blizu njihovoj najslabijoj. Bili su dani kada sam mrzeo sport svom snagom, a sada učim druge o tome i pričam im - naveo je Agasi.

Trenutno na ATP listi vodi Nadal ispred Federera i Ðokovića, s tim da je srpski as osvojio titule na poslednja dva gren slema - Vimbldonu i US Openu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.