TO SAMO ONI MOGU: Za sramnu poruku Federera posle finala Rolan Garosa, Britanci našli opravdanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 16:30

TO SAMO ONI MOGU: Za sramnu poruku Federera posle finala Rolan Garosa, Britanci našli opravdanje

Švajcarac nije ni spomenuo Đokovića.

Gotovo nedelju dana je prošlo od poraza Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala, a i dalje je jedna od glavnih tema poruka kojom je Rodžer Federer čestitao Špancu na osvajanju 13. titule u Parizu i ukupno 20. Grend slem titule u karijeri čime se izjednačio upravo sa Švajcarcem.

Čestitajući Nadalu, Švajacarac nijedno mnije spomenuo Đokoivća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je igrao to finale i takođe je u konkurenciji za najvećeg tenisera ikada, jer iako ima tri grend slem titule manje od Nadala i Federera, osvojio je više Mastersa, bolji je u međusobnim duelima, a uskoro će i oboriti rekord Federera po broju nedelja provedenih na mestu broj jedan. Ipak, Federer nije ni spomenuo Novaka.

U velikim problemima je Inter pred današnji (18.00) gradski derbi s Milanom - Konte ne može da računa ne brojne prvotimce zbog infekcije virusom korona i povreda, dok se u Milanu Ibrahimović oporavio od korone. Kvota na keca u Derbiju dela Madonina je 2,40, dvojka je 2,90, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Milan.

 - Malo mi je žao Novaka jer i na dan kada je to trebalo da bude o njemu i Nadalu - to je bio 56. duel najvećeg rivalstva u muškom tenisu, opet je na kraju to bilo o Nadalu i Federeru - rekla je novinarka Katerin Vitaker u podkastu "The Tennis Podcast". - I dalje je ''treći točak'' čak i na dan kada Federer ne igra.

Sagovornik Katerin Vitaker, teniski komentator Dejvid Lou primetio je istu stvar, da Švajcarac spomenuo srpskog tenisera koji je igrao finale Rolan Garosa.

 - Nije ga spomenuo u toj poruci i moram da priznam da kada sam to pročitao pomislio sam da je to nemoguće, odnosno da mu se to slučajno desilo - naglasio je Lou. - Možda je mogao bar da napiše da nije imao sreće.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.