Posle Federera, i Nadal siguran u prvom kolu Vimbldona

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Federera, i Nadal siguran u prvom kolu Vimbldona

Španac Rafael Nadal plasirao se danas u drugo kolo Vimbldona, pošto je u prvom pobedio Japanca Juičija Sugitu.

Nadal je do pobede nad Sugitom dobio sa 6:3, 6:1 i 6:3.

Španac će u narednom kolu igrati protiv Australijanca Nika Kirjosa koji je sa 3:2 u setovima pobedio sunarodnika Džordana Tompsona.

Podsetimo, Federer se delimično namučio protiv Harisa, pošto je izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvi set sa 3:6, ali je potom slavio sa 6:1, 6:2 i 6:2.

Švajcarca u drugom kolu očekuje duel protiv Britanca Džeja Klarka koji je sa 4:6, 7:5, 6:4 i 6:4 pobedio Nou Rubina iz SAD.

Plasman u drugo kolo Vimbldona, obezbedili su izmedju ostalih Nemac Jan-Lenar Štruf, Francuz Žo-Vilfred Conga i Australijanac Džon Milman koji će u drugom kolu igrati protiv boljeg izmedju srpskog tensiera Lasla Djerea i Argentinca Gvida Andreocija.
Pogledaj vesti o: Federer,   Dzej

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preokret - Laslo Đere ''probio led'' na Vimbldonu!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2019

Njegova prva pobeda na Vimbldonu u karijeri!..Posle pobede Ivane Jorović i poraza Filipa Krajinovića, drugi dan ovogodišnjeg Vimbldona od naših tenisera zaključio je Laslo Đere...On je večeras vodio veliku borbu sa Argentincem Andreocijem. Izgubio je prvi set, potom naredna dva dobio posle dva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.