Novak ovo nije mogao da prećuti: Protiv toga sam što priča Federer

Izvor: BKTV News, 16.Avg.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak ovo nije mogao da prećuti: Protiv toga sam što priča Federer

Najbolji srpski teniser ikada Novak Ðoković izrazio je suprotan stav u odnosu na Švajcarca Rodžera Federera i poručio da bi skratio mečeve na gren slemovima na dva dobijena seta.

Ðokovićeve reči dolaze nakon Federerove izjave da bi u završnicama Mastersa trebalo da se igra na tri dobijena seta, kao na gren slemovima i u Dejvis kupu.

"Čuo sam šta je pričao Federer i protiv toga sam. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Čak bih i na gren slemovima smanjio broj setova, najviše na tri odigrana", rekao je Ðoković za "Tennis Chanel" posle pobede nad Francuzem Adrijanom Manarinom u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju.

Srpski as je obrazložio i da nove generacije nemaju želju da igraju predugačke mečeve.

"Nova generacija, "milenijalci", nemaju veliku pažnju i žele da se brzo događaju stvari. Isto tako, zbog igrača i da bismo privukli publiku mislim da bi mečevi trebalo da budu kraći i dinamičniji".

Ðoković je, takođe, priznao da nije za to da pauza između dva poena traje najviše 25 sekundi i da se u suprotnom kažnjava server.

Njegov rival u borbi za četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju, jedinom trofeju koji mu nedostaje, biće večeras Bugarin Gregor Dimitrov.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.