NOVAKU NEĆE BITI LAKO: Federer izlazi na teren!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 11:34

NOVAKU NEĆE BITI LAKO: Federer izlazi na teren!

Zvanično!

Izvršni direktor Australijen Opena Kreg Tajli potvrdio je da će na prvom Gren slem turniru u 2021. godini nastupiti osvajač 20 Gren Slem titula, Švajcarac, Rodžer Federer.

- Federer je potvrdio javno da će biti na turniru, baš kao i Serena Vilijams, koija će juriti rekord Margaret Kort od 24 osvojena Gren slema - izjavio je Kreg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tajli i dodao:

Biće veoma uzbudljivo danas od 17.30 na Old Trafordu. Mančester Junajted čeka Totenhem koji predvodi Žoze Murinjo. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,45, a na dvojku 3,80, dok opklada 3+ novi kvotu 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Totenhem.

- Planiramo da imamo između 25 i 50 odsto kapaciteta publike, a igrači će početi da dolaze u decembru u naš kompleks. Ohrabrili su nas uspešno održani GS turniri u Francuskoj i SAD, zemljama u kojima je bilo mnogo slučajeva infekcije. Učimo iz njihovih primera - zaključio je Tajli.

U Australiji sportska dešavanja u poslednje vreme imaju sve više publike, a za Boksing dej se razmatra prisustvo čak do 30 hiljada navijača na najvećim kriket utakmicama.

Rodžer Federer nije nastupao na ATP turu od prethodnog „Ozi Opena“ kada ga je u polufinalu tog turnira savladao Novak Đoković. U međuvremenu je imao operaciju kolena od koje se i dalje oporavlja.

Hey @rogerfederer, see you again soon down under 👋 🐨 ☀️ 😎 🎾#AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/pfCb3hkd17

— #AusOpen (@AustralianOpen) October 4, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.