Luti: Federer neće u penziju ni kad napuni 40 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2020, 11:15

Luti: Federer neće u penziju ni kad napuni 40 godina

Rodžer Federer uživa dok igra tenis, nikad nisam čuo od njega da je umoran od treninga ili putovanja i mislim da se neće penzionisati ni kad napuni 40 godina, izjavio je teniski trener Severin Luti.

Luti je tokom karijere bio lični Federerov trener, a kasnije su sarađivali dok je obavljao funkciju trenera i selektora Dejvis kup tima Švajcarske.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />"Ništa ne možete stoprocentno da isključite, ali s obzirom na to da Rodžer i dalje uživa u tenisu i da provodi vreme sa prijateljima koje ima svugde, mislim da se on neće penzionisati ni 2021. godine kada napuni 40", izjavio je Luti za " Smash magazin ".

Federer će 8. avgusta napuniti 39 godina.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FEDERER NEĆE U PENZIJU NI KAD NAPUNI 40 GODINA Bivši trener švajcarskog tenisera: Nije on umoran od treninga i putovanja

Izvor: Kurir, 18.Jul.2020

"Rodžer Federer uživa dok igra tenis, nikad nisam čuo od njega da je umoran od treninga ili putovanja i mislim da se neće penzionisati ni kad napuni 40 godina", izjavio je teniski trener Severin Luti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.