LEGENDA TVRDI: Federeru neće biti lako kada se vrati na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 19:54

LEGENDA TVRDI: Federeru neće biti lako kada se vrati na teren

"Rodžer će morati da se suoči sa realnošću."

Rodžeru Federeru neće biti nimalo lako kada se vrati na teren, pošti su mladi teniseri značajno napredovali, smatra legendarni Mats Vilander.

- Mislim da je moguće da će se vratiti. Očigledno je da mu je to namera. Ali neće biti lako - rekao je Vilander.

- Njemu je veći problem to što mladi momci postaju zaista dobri. Zverev i Medvedev >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su odlični. Naravno, Federer ima svoj servis, ali koliko je to veliko oružje u poređenju sa servisom Medvedeva i Zvereva. Moraće da se suoči sa realnošću.

Švajcarac će u avgustu slede godine napuniti 41 godinu.

- Ne mislim da će Rodžer igrati mnogo mečeva. Shvata da ima šansu da pobeđuje – možda ne da osvoji grend slem, možda čak ne dođe ni finala, ali tri ili četiri meča. Siguran sam da ga zanima da li to može da uradi sa 41 godinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.