Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 19:31

Keš na Noletovoj strani: Najbolji je, monstrum!

"Najviše volim da gledam Federera", kaže bivši šampion Vimbldona

Traje li traje bitka za zvanje najboljeg tenisera u istoriji tenisa, a u užem izboru su Rodžer Federer, Novak Đoković i Rafael Nadal.

Bivši šampion Vimbldona, Pet Keš, umešao se u celu diskusiju i otkrio je da je za njega najbolji teniser sveta Novak Đoković, a da Rodžera Federera najviše voli da gleda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Srpskog tenisera je pohvalio i nazvao ga teniskim „monstrumom“.

Ako bih morao da biram koga bih najviše voleo da gledam, to je Federer. Posle njega, Nadala. Ali ako bih birao ko je najbolji igrač, bez sumnje bih izabrao Đokovića. To je jasno. On je monstrum“, rekao je Keš.

On je apsolutno na strani Đokovića kada se postavlja pitanje najvećeg tenisera u istoriji.

Može da pobedi svoje najveće rivale na podlogama na kojima su oni najjači. Mnogi kažu da je Federer najbolji teniser svih vremena. Ali teško je biti najveći ikada kada nisi najbolji ni u svojoj epohi“, jasan je Keš.

I sa time bi se mnogi ljubitelji tenisa u Srbiji, ali i svetu, usaglasili.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.